Kirjaudu sisään


Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 4 viestiä ] 

Etusivu : Perustietoutta : Reseptejä

Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: vehnäjauho on ... (glut. vaihtoehtoja)
ViestiLähetetty: 22.01.07 19:46 
Poissa

Liittynyt: 22.11.06 22:26
Viestit: 1664
Paikkakunta: Tampere
1dl vehnäjauhoa =

1 1/4 dl soijajauhoa
1dl glut. jauhoseosta
1dl maissijauhoa
1dl riisijauhoa
1dl vehnätärkkelystä
2/3dl perunajauhoa
2/3dl luont.glut.jauhoseosta

_________________
-08 muutamia esim kana ja riisi, imetetty 3½v.
-05 imetysdietattu 2½v min. possulla ja quinoalla
-03 useita kymmeniä allergisoivia, nyt sopii, id 10kk
-01 muutamia allergioita ollut, id 1v3kk


Back to top
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 23.01.07 15:34 
Poissa

Liittynyt: 23.11.06 14:35
Viestit: 93
Luin tätä väärin... :shock: Siis ajattelin, että yhden litran vehnäjauhoa korvaat näillä. Mikä vastaa maultaan eniten vehnäjauhoa leivonnassa?

_________________
Allergiat, kaikki erittäin lieviä: maito 5/06, karmiini = E120 12/06,
1/07: Cheddar juusto, raejuusto, mansikka, seesaminsiemen, vehnä, hiiva, ruokosokeri, kahvi, basilika, mustapippuri, kumina, sinappi, muskottipähkinä, piparminttu, timjami


Back to top
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 23.01.07 19:18 
Poissa

Liittynyt: 29.11.06 18:54
Viestit: 999
Paikkakunta: Pirkanmaa
Lisään tähän vielä oman kommenttini: olen huomannut, että mitä useampia jauhoja laittaa sekaisin, sitä parempia leivonnaisista tulee. Hirssiä ja tattaria vaan ei kannata tottumattomana laittaa paljoa kerralla, koska ovat ainakin mielestäni melko voimakkaan makuisia.

_________________
Allerginen äiti, Esikoinen 3/02 ja Juniori 1/06 ja kaikilla ruoka-aine-, eläin- ja siitepölyallergioita.


Back to top
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 23.01.07 22:43 
Poissa

Liittynyt: 22.11.06 22:26
Viestit: 1664
Paikkakunta: Tampere
minä nykyään korvaan yleensä vehnän erilaisilla riisijauhoilla, maissijauhoilla ja kaurajauholla... eri suhteissa mitä nyt haluankin tehdä... hirssi, tattari ja quinoa jauhot saattavat olla vanhentuneita jos maistuvat kitkerälle, siis se johtuu hapesta...

_________________
-08 muutamia esim kana ja riisi, imetetty 3½v.
-05 imetysdietattu 2½v min. possulla ja quinoalla
-03 useita kymmeniä allergisoivia, nyt sopii, id 10kk
-01 muutamia allergioita ollut, id 1v3kk


Back to top
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 4 viestiä ] 

Etusivu : Perustietoutta : Reseptejä


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com