Kirjaudu sisään


Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 2 viestiä ] 

Etusivu : Perustietoutta : Reseptejä

Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Ohjeita tapiokan käyttöön?
ViestiLähetetty: 02.03.11 14:02 
Poissa

Liittynyt: 02.03.11 12:35
Viestit: 2
Paikkakunta: Mikkeli
Tapiokan käyttöön tarttisin kokeneempien vinkkejä. Aattelin tehdä vanukasta tapiokahelmistä ja kookos- ja Hyla-maidosta, mutta huomasin, etten tiedä konsteja. Kauanko tarttee kypsentää? Tarttuuko helposti pohjaan? Onko hyvä ajatus laittaa sekaan munaa? Paljonko helmiä pannaan litraan nestettä? Sakeneeko hyvin vai pitäiskö vielä suurustaa maissijauholla? Mitä muuta pitäis tietää? (allergisia ei tällä kertaa ole syömässä, vain yksi laktoosivammainen)

Kiitos!


Back to top
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 02.03.11 21:22 
Poissa

Liittynyt: 01.02.08 13:01
Viestit: 2093
Helmiä en ole koskaan käyttänyt, tapiokatärkkelysjauheesta kyllä. Se saostaa paremmin kuin esim. perunajauho ja kestää muutaman minuutin keittämisen.

_________________
Poika 10/2007: laajat ruoka-aineallergiat (30 sopivaa ruoka-ainetta, rotaatio todettu hyväksi) astma ja siitepölyallergiat
Poika 11/2012: id-maito, 10 ruoka-ainetta rotaatiossa
Iskä kaikkiruokainen
Äiti kaikkiruokainen, jolla muutamia muita allergioita


Back to top
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 2 viestiä ] 

Etusivu : Perustietoutta : Reseptejä


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com