Kirjaudu sisään


Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 6 viestiä ] 

Etusivu : Perustietoutta : Reseptejä

Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Omenasta kastike lihalle
ViestiLähetetty: 16.03.11 19:29 
Poissa

Liittynyt: 29.11.09 20:35
Viestit: 625
Moikka!

Miten saisin omenasta kivan kastikkeen kalkkunalle, jos vauvasoseita ei voi käyttää?


Back to top
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 16.03.11 19:52 
Poissa

Liittynyt: 28.11.06 20:34
Viestit: 3600
Bonnen Sato omenasosetta varmaan kannattaa kokeilla. On pelkkää omenaa, ja myydään 5 dl tetroissa, ainakin isommissa marketeissa hillohyllyssä.

_________________
7 lapsen äiti. 3 ex superallergikkoa. Kaikilla jotain allergioita.


Back to top
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 17.03.11 17:16 
Poissa

Liittynyt: 15.02.10 16:33
Viestit: 75
Paikkakunta: Espoo
Ja jos Bonnen sosetta ei löydy, voi varmaan vain keittää kuorittuja omenalohkoja hetken pienessä vesimäärässä ja soseuttaa sitten esim. sauvasekoittimella. Vähän enemmän työtä tietysti tässä on.


Back to top
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 19.03.11 10:44 
Poissa

Liittynyt: 29.11.09 20:35
Viestit: 625
Heipä hei! Mitenkäs tuo kastike sitten muuten kannattaisi tehdä. Eli sosetta itse tehtynä tai ostettuna ja mitä muuta? Kastikkeet eivät ole vahvuuteni...


Back to top
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 19.03.11 11:14 
Poissa

Liittynyt: 16.08.07 14:09
Viestit: 2041
Paikkakunta: Orivesi
No luulisin että pelkästäkin soseesta ja mausteista voi koittaa tai sitten saostaa jollakin tärkkelyksellä jos sellainen sopii tai lisätä jotain ruokakermaa jos sopii tai ihan mitä päähän pälkähtää :D


Back to top
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 19.03.11 17:59 
Poissa

Liittynyt: 15.02.10 16:33
Viestit: 75
Paikkakunta: Espoo
Lisäksi voisi laittaa kalkkunasta irronnutta paistolientä (jos sellaista on, riippuu varmaan siitä, miten laitat lihan). Liemitiivisteet yms. eivät varmaan käy, joten kastikkeeseen voi koittaa saada makua esim. keittämällä/hauduttamalla sopivia aineksia, (esim. kokonaisia pippureita, sipulia, laakerinlehteä, yrttejä, melkein mitä tahansa sopivaa, missä on vähän voimakkaampi maku), puolisen tuntia ja siivilöimällä sitten sattumat pois. Sekaan omenasose ja jatko kuten SantaMaria ehdotti.


Back to top
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 6 viestiä ] 

Etusivu : Perustietoutta : Reseptejä


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com