Tuossa tulikin jo hyviä jauhovinkkejä, itse käytän mahdollisimman montaa jauholaatua, eli vaikka vaan riisi ja maissi kävisi niin teen oman jauhosekoituksen jossa vaalea ja täysriisiä, maissijauhoa ja maizenaa. Ja jos laitan psylliumia, niin usein muunnan jauhot n. 3/4dl=1dl vehnäjauhoja... riippuu paljon jauholaaduista, mutta usein jos laitan saman määrän kuin vehnäjauhoja, niin tulee liian kovaa.
(tosin huomasin, että jos esim. muna ja maito käy, niin silloin leivonnaisiin voi laittaa melkein samassa suhteessa jauhoja, koska muna&maito antaa kuohkeutta... mutta kun muna ja maito on meillä poissa, niin vähennän jauhoja hiukan ettei tule tiiliskiviä)
_________________ Poju12/07 Pahimpana Viljat&lihat (+maito,muna ym.). Rotaatio tiuhaan ja harvaan käytössä. Monipuolisesti voidaan siinä käyttää joka ruoka-ainelohkosta.
Lyyli03/10; moniallerginen -ruokavalio hakusassa
|