^Noi riisipullat ei varmaankaan ole optimaalisimmat öljyssä paistamiseen, koska niisstä on tuo riisipuuropohja, voivat jäädä keskeltä raa'aksi. Mutta jos kokeilet niin kerro ihmeessä toimiiko myös niin. Oon aina tehnyt ne uunissa
Mutta nuo munkit mitä oon tehnyt on ihan perus pullaohjeeni. Vaihdoin riisimaidosta osan kookoskermaksi ja omenasoseeksi, jolloin on rakenne mielstäni munkille sopivampi. Tästä kaulin laakean levyn ja leikkaan tikuiksi tai sitten osan pyörittelen palloiksi ja kohotan vain kerran.
Oon todennut, että jos kohotan gluteenittoman taikinan ensin kulhossa ja sitten vielä pellillä ennen paistoa, niin ne lässähtää -en tiiä onko vika minussa vai ylipäätään gluteenittomassa taikinassa. Mutta yhdellä kohotuksella ne on aina toimineet.
Kunhan päästään taas kuiville näistä oireiluista, niin pääsen paistaan nuo kookos-omenamunkit ja mittaan tarkkaan jauhomäärät.
Ja kokeilen tuota Persiljan banaanipalleron ohjetta -kuulostaa hyvältä

Tosin pitänee yrittää virtasalmen jauhoilla!